Max Pro Steam+ Επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών με Ατμό

Max Pro Steam+ Επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών με Ατμό

159,95 €

Ψάχνετε για ένα ισχυρό εργαλείο ισιώματος για να δημιουργήσετε χτενίσματα που διαρκούν; Τότε το Max Pro Steam+ είναι η ιδανική επιλογή! Αυτό το ισιωτικό χρησιμοποιεί τον χρυσό συνδυασμό τεχνολογίας ατμού και ενεργών αρνητικών ιόντων. Με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, πλάκες από 100% τιτάνιο και τον περιλαμβανόμενο ορό μαλλιών MOHI, το Max Pro Steam + σας σίγουρα θα σας προσφέρει ένα μοναδικό χτένισμα με φυσική λάμψη. Αυτή το πρωτοποριακή πρέσα έχει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις θερμοκρασίας από 150°C έως 235°C. Σβήνει αυτόματα μετά από 60 λεπτά ανενεργό. Χάρη στη διπλή τάση, το STEAM+ είναι κατάλληλο και για χρήση στο εξωτερικό.

Καταχωρήστε το προϊόν εντός 30 ημερών από την αγορά. Αυτό το εργαλείο έχει ισόβια εγγύηση μετά την εγγραφή σας στο www.maxprohair.gr με την προϋπόθεση ότι καταχωρήσετε το προϊόν εντός 30 ημερών από την αγορά.

Delivery & Returns
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
SKU
MXPRO038

Brand                                                       Max Pro
ΧρώμαΜαύρο
Τύπος Μαλλιών 

Χοντρή, Κυματιστά, Σγουρά

Δομή Τρίχας Ίσια, Κυματιστά, Σγουρά 
EAN                                                          8718781860912
SKU                                                          MXPRO038
Εγγύηση                                                 Lifetime Warranty
Υλικό100% Titanium
Πλάτος Πλάκας (mm)                           32
Ελαχιστή Θερμοκρασία                         150°C
Μέγιστη Θερμοκρασία    230°C
Χρόνος Προθέρμανσης8 δευρερόλεπτα
Τάση                                        110-240V
Δπλή Τάση Ναι
Μήκος καλωδίου σε cm 350
Περιστροφικό καλώδιο                        Yes
Αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησηςYes
Τεχνολογία Ιόντων                          Yes
Οθόνη                                       LCD
Λειτουργία μνήμης                          Yes

                               

  1. Πάντα βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι εντελώς καθαρά και στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε το ίσιωμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει νερό στο πάτωμα ή σε άλλες επιφάνειες (εκτός από το μπουκάλι απιονισμένο νερό) κοντά στην εξάτμιση ή στο εργαλείο styling μαλλιών. Πριν ξεκινήσετε το styling, η δεξαμενή που βρίσκεται στο STEAM + πρέπει να γεμίσει με απιονισμένο νερό για να ενεργοποιηθεί το φαινόμενο ατμού. Η δεξαμενή αποσυνδέεται εύκολα από τον ισιωτικό ατμού τραβώντας το ρυθμιστικό στο άκρο του εργαλείου.
  2. Ανοίξτε την ελαστική κλειδαριά στο ρεζερβουάρ. Γεμίστε το άδειο μπουκάλι με απιονισμένο νερό, τώρα μπορείτε να γεμίσετε τη δεξαμενή του STEAM +. Η ενυδάτωση μαλλιών πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες στο μπουκάλι. Είναι σημαντικό μετά το γέμισμα η δεξαμενή να κουμπωθεί προσεκτικά στον ατμόπλοιο. Λάβετε υπόψη ότι η κλειδαριά μπορεί να σπάσει ή να χαλάσει. Ευτυχώς όμως, από τώρα οι δεξαμενές είναι διαθέσιμες στο www.maxprohair.gr . Το STEAM + είναι τώρα έτοιμο για χρήση. Ξεκλειδώστε το εργαλείο κάνοντας κλικ στο διακόπτη στο τέλος της λαβίδας.
  3. Συνδέστε το ισιωτικό σε μια ηλεκτρική πρίζα. Ο ισιωτήρας μπορεί να έχει ένα πολωμένο βύσμα, ο ένας πείρος του οποίου είναι φαρδύτερος από τον άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το βύσμα θα μπει σε μια ηλεκτρική πρίζα μόνο εάν έχει τοποθετηθεί σωστά. Εάν το βύσμα δεν χωράει σε μια πρίζα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τη μεγάλη ακίδα στη σωστή οπή. Εάν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε το φις χωρίς δυσκολία, συμβουλευτείτε έναν ηλεκτρολόγο. Μην προσπαθήσετε ποτέ να βάλετε το βύσμα με δύναμη.
  4. Πατήστε το κουμπί ON/OFF στο εσωτερικό του ισιωτικού ατμού για να το ενεργοποιήσετε. Το εργαλείο styling μαλλιών ζεσταίνεται αμέσως, αλλά χρειάζονται περίπου 40 δευτερόλεπτα για να έχει βέλτιστη ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Εν τω μεταξύ, βουρτσίστε τα μαλλιά σας και χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα. Ψεκάστε 1-2 δόσεις ορού σε κάθε τρίχα [απόσταση: 15-20 cm] στα μήκη. Δώστε στυλ ή καμπυλώστε αυτήν την κλειδαριά με ένα εργαλείο styling. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με όλα τα μαλλιά. (!) Μην το συνδυάζετε με άλλα υγρά και μην γεμίζετε ποτέ τη δεξαμενή με ενυδατικό μαλλιών!
  5. Το εργαλείο styling μαλλιών ζεσταίνεται πολύ, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να κρυώσουν πριν τα αγγίξετε ή τα βουρτσίσετε. Μετά το styling των μαλλιών σας, απενεργοποιήστε το εργαλείο styling μαλλιών γυρίζοντας το διακόπτη στο εσωτερικό στη θέση "OFF", αποσυνδέστε το εργαλείο styling μαλλιών και αφήστε το να κρυώσει εντελώς σε μια ανθεκτική στη θερμότητα επιφάνεια πριν το αποθηκεύσετε. Μην αφήνετε ποτέ το εργαλείο styling συνδεδεμένο ή ενεργοποιημένο όταν λείπετε.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Max Pro Steam+ Επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών με Ατμό

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Custom static block for product detail
FREE SHIPPING

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα απο €85.

30 DAYS RETURN

Απλά επιστρέψτε το προϊον μέσα σε 30 ημέρες για ανταλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

100% PAYMENT SECURE

Η συναλλαγή σας είναι απόλυτα ασφαλής μέσα απο το περιβάλλον πληρωμων της VIVA Payments.