Τα MOHI Haircare είναι cruelty-free

Cruelty-free σημαίνει ότι κανένα από τα προϊόντα MOHI δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Επειδή αγαπάμε τα ζώα, φτιάχνουμε προϊόντα περιποίησης μαλλιών φιλικά προς τα ζώα. Κανένα ζώο δεν αξίζει να χρησιμοποιηθεί, ειδικά όχι για χάρη της ομορφιάς. Πιστεύουμε απόλυτα ότι η ομορφιά δεν πρέπει να είναι επιβλαβής με κανέναν τρόπο.

Η MOHI επίσης προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για να παράγει προϊόντα περιποίησης μαλλιών υψηλής ποιότητας. Κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι!

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της MOHI δεν περιέχουν χημικές ουσίες, όπως θειικά άλατα και parabens. Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε τις μοναδικές μας φόρμουλες ενισχύουν, θρέφουν και δίνουν ζωή σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Χωρίς parabens
Τα parabens είναι μια χημική ένωση του παραϋδροξυβενζοϊκού οξέος και χρησιμοποιούνται ως συντηρητικό σε καθημερινά προϊόντα, μεταξύ των οποίων και τα καλλυντικά. Αυτή η ουσία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων όπως τα σαμπουάν και τα έλαια σκοτώνοντας τα βακτήρια, τους μύκητες και τις ζύμες που προσπαθούν να αναπτυχθούν μέσα στο προϊόν. Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών MOHI δεν περιέχουν parabens.


Χωρίς θειϊκά άλατα
Τα θειϊκά άλατα είναι πολύ ισχυρά και επιθετικά άλατα που αποτελούνται από θειϊκό οξύ. Δεδομένου ότι η MOHI δεν χρησιμοποιεί χημικά και προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει πιο ήπιες εναλλακτικές, μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μας δεν περιέχουν θειϊκά άλατα και επομένως προσφέρουν καθαρισμό που είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο αποτελεσματικός.

Οι κομμωτές και οι hair stylists συνιστούν τη χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών xωρίς χημικά (όπως parabens και θειικά άλατα).

Για επαγγελματική χρήση

Γνωρίζατε ότι περισσότεροι από 3000 επαγγελματίες χρησιμοποιούν προϊόντα MOHI;

Οι κομμωτές και hair stylists δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο απο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Δεν είναι υπέροχο που μπορείτε να προμηθευτείτε τα επαγγελματικά προϊόντα μας από το κομμωτήριο σας και να τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας;

Ωστόσο τα προϊόντα μαλλιών MOHI δεν είναι διαθέσιμα μόνο για κομμωτήρια, αλλά και για ΕΣΑΣ. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε το υπέροχο αποτέλεσμα που προσφέρουν τα προϊόντα ΜΟΗΙ και στο σπίτι.

Επιλέγοντας το MOHI, λέτε ναι στην υψηλή ποιότητα και στην καλύτερη περιποίηση των μαλλιών σας.