Ήξερες ότι...?

Εγγύηση εφ 'όρου ζωής για ισιωτικά & σίδερα για μπούκλες

Τα προϊόντα της Μax Pro είναι υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά αξιόπιστα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ως ηγέτης της αγοράς στα επαγγελματικά εργαλεία styling, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητά μας που προσφέρουμε  εγγύηση εφ' όρου ζωής για τα ισιωτικά και τα σίδερα για μπούκλες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν αγοράσετε ένα ισιωτικό ή σίδερο για μπούκλες από τη Max Pro, θα σας παρέχεται το εργαλείο για το υπόλοιπο της ζωής σας, πόσο ωραίο είναι αυτό; Με άλλα λόγια, αγοράζετε το εργαλείο μία φορά και μετά ποτέ ξανά!

Για να αποκτήσετε την εγγύηση εφ' όρου ζωής, μπορείτε να δηλώσετε το ισιωτικό ή το σίδερο για μπούκλες εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στην κέντρική ιστοσελίδα μας!

Για τα πιστολάκια μαλλιών παρέχεται εγγύηση 2 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επισκευάσετε και/ή να αντικαταστήσετε το πιστολάκι σας δωρεάν εντός 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς!

Για επαγγελματική χρήση

Πάνω από 3000 κομμωτές και επαγγελματίες στυλίστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, οπότε ως καταναλωτές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακριβώς τα ίδια προϊόντα με το τοπικό σας κομμωτήριο.

Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι δύσκολο να έχετε τα ίδια αποτελέσματα με το κομμωτήριο κάνουν λάθος!

Η Max Pro προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά ισιωτικά, πιστολάκια μαλλιών, σίδερα για μπούκλες, βούρτσες και αξεσουάρ.

Τα εργαλεία styling μαλλιών Max Pro είναι κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα, για να σας δίνουν τη δυνατότητα να χτενίσετε τα μαλλιά σας όπως θέλετε, με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Με τα καινοτόμα εργαλεία styling μαλλιών μας , μπορείτε να αναδημιουργήσετε το αγαπημένο σας χτένισμα, ανεξάρτητα από τον τύπο ή την υφή των μαλλιών σας.